雅虎贊助網站載入中...
雅虎贊助網站載入中...

黃金會員
;););););););););););););););););););)攝影師`化妝師入`;];];];];];];];]
精華 0嚙磊 積分 460嚙磊 帖子 458嚙磊 社交指數 1 嚙磊 魅力 0 嚙磊 註冊 2009-11-22嚙磊 狀態 離線
[嚙踝蕭嚙踝蕭嚙踝蕭嚙稽

2個女生無經驗想私影;)`

希望搵攝影師同化妝師`

希望攝影師接受兩個人一起私影`
                        個人私影亦可=]`
                        但希望2人同一日影`
                        也想請一名免費化妝師`
                        在那天為我們化妝`

如果有意者;
          請add msn: smile-babiii@hotmail.com
          加左講聲hi plz`

攝影師注意:;

希望你可以幫我地2個同一日影;]`
男或是女的攝影師也可以;]
由於我地係新手,所以不懂擺pose`
希望你可以教一下`
不同風格也影=]
衣服能讓我們自備`
泳衣, 內衣, sexy 唔影`

化妝師注意:;

如要收費我地睇下價錢`
我地唔想化彩妝....
不太需要彩色眼影`
不過化出來的效果好也不介意=]
能提供化妝品=]
最好比我地睇下你化既妝ge成果`
時間地點再約`
時間多數係私影前`
地點屯門優先, 或者私影地點果頭
歡迎化妝師招model add 上面既msn=]
謝謝`

垃圾:::
[名稱] 垃圾`
[年齡] 13
[身高] 159cm
[體重] 45公斤
[鞋SIZE] 37/38
[眼color] 啡
[頭髮color] 黑` 啡啡地`
[性別] 女
[自我形容] 開朗`愛大笑`貪玩`
[喜歡的主題] 活潑, 色彩`
[喜歡的背景] 兒童遊樂場, 課室
[化妝] 不懂`
[經驗] 新手
[收費] 冇所謂`最好有車馬費` 不過要用相片作酬金`
[相簿] msn比`
[聯絡方法] 電話: msn比`
[居住地點] 屯門 (唔介意出去, 唔好太遠

麵包:::
[名稱] 麵包
[年齡] 13
[身高] 158
[體重] 40
[鞋SIZE] 39
[眼color] 黑
[頭髮color] 黑`少啡`
[性別] 女
[自我形容] coolcool地`貪玩`
[喜歡的主題] 冇所謂
[喜歡的背景] 兒童遊樂場, 餐廰
[化妝] 不懂`
[經驗] 新手`
[收費] 冇所謂`最好有車馬費` 不過要用相片作酬金`
[相簿] 冇`
[聯絡方法] 電話: msn比`
[居住地點] 屯門 (唔介意出去, 唔好太遠`

嚙踝蕭嚙踝蕭嚙穀讀嚙瘦電話   攝影   化妝   麵包   3g   baby   hotmail   model   pos   sex   

頂部
黃金會員
精華 0嚙磊 積分 460嚙磊 帖子 458嚙磊 社交指數 1 嚙磊 魅力 0 嚙磊 註冊 2009-11-22嚙磊 狀態 離線
up

頂部

黃金會員
up

頂部
黃金會員
up

頂部
黃金會員
up

頂部

鑽石會員
可惜當我慬得怎去愛一個人的時候,在我身邊的已經不是你...一 ...
精華 0嚙磊 積分 1836嚙磊 帖子 1697嚙磊 社交指數 1 嚙磊 魅力 3 嚙磊 註冊 2007-12-29嚙磊 狀態 離線
唔好介意我咁講...
不過第一次都想人比車馬費,人地未必會肯搵你-___-
因為有咁多唔洗錢又有經驗既私影model
人地會諗何必出錢去請2個冇影過既呢!?
所以我覺得你改番唔收車錢好d@@

同埋你講到你地2個d性格大分別...
好難一齊影架啵

嚙踝蕭嚙踝蕭嚙穀讀嚙瘦model   

頂部
黃金會員

QUOTE:
原帖由 雪梨•﹏• 於 2010-1-19 21:04 發表
唔好介意我咁講...
不過第一次都想人比車馬費,人地未必會肯搵你-___-
因為有咁多唔洗錢又有經驗既私影model
人地會諗何必出錢去請2個冇影過既呢!?
所以我覺得你改番唔收車錢好d@@

同埋你講到你地2個d性格 ...

多謝你ge意見`
我改番佢la`
我地ge性格又真係幾大分別嫁xd`

嚙踝蕭嚙踝蕭嚙穀讀嚙瘦model   

頂部
禁止訪問

精華 0嚙磊 積分 16嚙磊 帖子 16嚙磊 社交指數 0 嚙磊 魅力 0 嚙磊 註冊 2009-12-28嚙磊 狀態 離線
同埋你地不如post你地張相上來......

嚙踝蕭嚙踝蕭嚙穀讀嚙瘦pos   post   

頂部
黃金會員
up

頂部
認證VIP
認證VIP 食神 熱戀中
;$`.
精華 0嚙磊 積分 2553嚙磊 帖子 2805嚙磊 社交指數 0 嚙磊 魅力 0 嚙磊 註冊 2008-1-27嚙磊 狀態 離線
我宜家學緊化妝._.`新手尼.又想拎多D經驗.

您地覺得岩可以PM我*(;

嚙踝蕭嚙踝蕭嚙穀讀嚙瘦化妝   

頂部