雅虎贊助網站載入中...
雅虎贊助網站載入中...

高級會員
彈出遊戲出現問題 (108 BIN)
精華 0| 積分 56| 帖子 45| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-2-13| 狀態 離線
[把我隱藏]

彈出遊戲出現問題
玩家詢問有關在讀取遊戲人物角色及在遊戲中彈出遊戲出現
108online.bin的問題sis 6xx 的顯示卡的玩家,讀取108online.bin 發生問題時,

可以嘗試:
去水滸歷險的folder (預設的是C:\Program Files\Runup\水滸歷險 Online),用 記事本(notepad)

開啟C:\Program Files\Runup\水滸歷險 Online\game\client的prefs.cs 檔.

找出並把 $pref::OpenGL::disableSubImage = "0";改成

$pref::OpenGL::disableSubImage = "1";

再儲存(注意:請不要修改任何其他的句子). 最後再開啟遊戲就可開玩了.

希望幫到各位啦^o^

Ps:.........................
最新發現::
雖然唔會係遊戲中彈出......但係會係關閉遊戲時彈出(108.BIN)
不過都好過升升下lv彈左啦

本帖最近評分記錄
教書先生   2008-3-9 22:24  威望  +10   實用資料教學

延伸閱讀:遊戲   遊戲   顯示卡   game   lv   online   

頂部
鑽石會員
絕佳狀態
精華 0| 積分 1640| 帖子 1347| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2007-12-6|來自 澳門的人@3@!| 狀態 離線
[把我隱藏]
哦...留個cm先 /______\我一玩game 打字會hand機

延伸閱讀:game   

頂部

黃金會員
熱戀中
°藍※天晴§
精華 0| 積分 434| 帖子 888| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2007-12-6| 狀態 離線
var zflag_nid="1044"; var zflag_cid="455/441"; var zflag_sid="134"; var zflag_width="300"; var zflag_height="250"; var zflag_sz="9"; document.write("");
[把我隱藏]
舊108bin 用法 , 對新既108bin無咩效 = =

頂部
黃金會員
精華 0| 積分 584| 帖子 565| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-1-26| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 §紫藍※ 於 2008-3-10 01:29 發表
舊108bin 用法 , 對新既108bin無咩效 = =

ming let her kai la~.~

頂部
黃金會員
熱戀中
°藍※天晴§
精華 0| 積分 434| 帖子 888| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2007-12-6| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 見到我唔好掛 於 2008-3-10 01:33 發表

唔係既 , 咁都要講返俾人聽 呢個方法係用黎對 "舊既108bin" 架ma

新果個108bin開發都仲整緊 = = 點會咁易搞到= =

頂部

黃金會員
精華 0| 積分 584| 帖子 565| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-1-26| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 §紫藍※ 於 2008-3-10 01:34 發表

唔係既 , 咁都要講返俾人聽 呢個方法係用黎對 "舊既108bin" 架ma

新果個108bin開發都仲整緊 = = 點會咁易搞到= =

係lo 佢當左自己係開發咩

頂部
黃金會員
ar sir -.-唔好係唔係都+分啦
真係work咩~.~

頂部
 tomlee
黃金會員
tomlee
精華 0| 積分 348| 帖子 351| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2007-12-8| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 見到我唔好掛 於 2008-3-10 01:33 發表

你up咩=.=

頂部
黃金會員
熱戀中
°藍※天晴§

QUOTE:
原帖由 tomlee 於 2008-3-10 16:28 發表

你up咩=.=

佢講英文 + 個kai字

延伸閱讀:英文   

頂部
尊貴會員
我系葉雅婷個老公;D
精華 0| 積分 5782| 帖子 4106| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2007-12-9|來自 :`★星星團;o)| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 tomlee 於 2008-3-10 16:28 發表

你up咩=.=

中文解番- ,-:由佢kai啦

頂部
榮譽會員
精華 0| 積分 3922| 帖子 2538| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2007-12-6|來自 hk| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 x)小醉h0be` 於 2008-3-10 17:20 發表

中文解番- ,-:由佢kai啦

咁你都知佢up乜=.=
不過我e+都未再彈過game=.=

延伸閱讀:game   

頂部
尊貴會員
我系葉雅婷個老公;D
精華 0| 積分 5782| 帖子 4106| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2007-12-9|來自 :`★星星團;o)| 狀態 離線

QUOTE:
原帖由 【影子】〞 於 2008-3-10 17:31 發表

咁你都知佢up乜=.=
不過我e+都未再彈過game=.=

佢d英文 系我第1個聽得明 ;曾經
成日彈-_-
上次3開- ,-
彈完1次, 0n番 轉頭彈第隻-_-

延伸閱讀:英文   game   

頂部