雅虎贊助網站載入中...
雅虎贊助網站載入中...

總版主
總版主 食神 熱戀中 銀牌賣家
(。◕∀◕。)
[[請人]] 請跑手/推post/幫sell請入黎~想搵工都可以入黎睇下~其他請人post即關!
精華 0| 積分 34028| 帖子 36958| 社交指數 1 | 魅力 0 | 註冊 2008-11-9|來自 =冇港鐵站既土瓜灣=| 狀態 離線
[把我隱藏]

QUOTE:

由2010年開始本請人post會每6個月開過一個新post,
等請人既"廣告"可以keep住o係最update既狀態!
舊post: http://www.3boys2girls.com/viewthread.php?fid=288&tid=931640&extra=&page=1

請人專用post!!

本post係俾想請跑手 / 推post / 幫sell 等等既賣家 / 會員入黎請人的~

想搵工/自薦既請入黎睇下有冇arm你既工,
如果冇請去下post登廣告!
http://www.3boys2girls.com/viewthread.php?fid=288&tid=1115601&extra=page%3D1

請依以下格式黎請人~
**如果一次過要請跑手 + 推post 請o係同一個reply度打哂2個表

即日起再有發現其他請人post即時扣10分+關post, 嚴重者扣50分
(包括及不限於招partner一齊搞團訂既帖)

QUOTE:

請人推post

我有幾多個post:
要求:
人工:

點出糧:
開工日子:
其他特別要求:
聯絡資料(pm/msn/e-mail):

小幫手:

我有幾多個post: 有幾多個post要請人推
要求:  eg. 星期一至五幾點至幾點要 mins推一次...
人工:  可一個月計or 一星期計, 請列明

點出糧: 要對方有銀行ac/面交俾錢....
開工日子:  要開始推post既日子, 或可打"急請"
其他特別要求: 有除左上面幾項既特別要求可提出~
聯絡資料(pm/msn/e-mail): 留低聯絡資料, 等人地可以搵到你~請唔好留電話!

=====================================================

QUOTE:

請跑手

開工日子:
人工:

點出糧:
地點:
要求:

小幫手:

開工日子:  要開工既日子, 或可打"急請" / "長請"
人工:  一次計or 一個月計, 請列明

地點: 由邊度去邊度, 點樣拎貨.... (如果長請既請講你要咩mtr線之類)
要求:  要幫你俾左錢先....俾証件影印本你keep....等
聯絡資料(pm/msn/e-mail): 留低聯絡資料, 等人地可以搵到你~請唔好留電話!

=====================================================

QUOTE:

請人幫sell

開工日子:
人工:

點出糧:
要求:

小幫手:

開工日子:  要開工既日子, 或可打"急請" / "長請"
人工:  一次計or 一個月計, 請列明

要求:  

注意!
1) 請勿吹水, li度只係俾人請人的! 如有吹水-->扣10分!

2) 歡迎會員於此處搵工 ! 但請勿於本post內自薦 / 搵人請! 如有自薦-->扣10分!
3) 會員如果已完成請人 (已請到 / 唔再需要) 可返黎"編輯" 返你個post
改成"已請到 / 唔再需要" 就可以啦~

請盡量依以上表格黎請人~如果你係自己打廣告既, 咁你既廣告入面一定要有哂上面個表格所需要既野~!

延伸閱讀:電話   廣告   銀行   hp   mtr   pda   pos   post   

頂部
鑽石會員
2AM:D!
精華 0| 積分 2286| 帖子 2284| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2010-6-16|來自 hk:D| 狀態 離線
[把我隱藏]
請人推post

我有幾多個post: 1個 :D

要求: 冇咩要求XD MSN傾!
人工: 你定!
點出糧: 入錢
開工日子: 請完開!
其他特別要求: /
聯絡資料(pm/msn/e-mail): 上面有!

延伸閱讀:pos   post   

頂部

尊貴會員
男, 女裝出售 :-D` 意PM`
精華 0| 積分 24595| 帖子 24028| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2010-6-12| 狀態 離線
[把我隱藏]
up post員;>
下星期
2個post
條件:
至少做二個星期 二個星期我會出$15 (半份糧比你).
長on msn.
唔好做做下唔做.
一日冇up即抄.
做唔足二個星期係冇糧出
3-5min up1次.
有中銀ac

食飯沖涼講聲.
請假會比你請.
一個月四次.
月計要係時段內連up至少4-5小時. (連up = 3-5min 1次)
每日斷up (姐係 5min以上1次) 不可多於2小時

有單會有獎金
2個post : $30 一個月
1日每post至少要有200cm
1:00pm - 10:00 pm

延伸閱讀:pos   post   

頂部
尊貴會員
雨下一整晚(k)
精華 0| 積分 13077| 帖子 13567| 社交指數 2 | 魅力 0 | 註冊 2010-1-18| 狀態 離線
請人推post

我有幾多個post:1
要求:有責任心`唔會做做下走左去
人工:400cm@$1
點出糧:HSBC/中銀/面交
開工日子:每日`
其他特別要求:
一日每個post at least 300cm.
唔可以八秒一遲`起碼2分鐘一次
我會check 時間
要係12:00-12:00呢段時間推;]
聯絡資料(pm/msn/e-mail): pm/msn:lovejayyan@hotmail.com

延伸閱讀:check   hotmail   love   pos   post   

頂部
榮譽會員
精華 0| 積分 4648| 帖子 6366| 社交指數 7 | 魅力 3 | 註冊 2009-10-24| 狀態 離線
請人幫sell c0n

開工日子:幾時都得xd
人工:geo $5一單 其他c0n $8一單

點出糧: 面交/入錢
要求:一week 有10張單..至少夠5張
聯絡資料(pm/msn/e-mail): pm我吧xd

頂部

認證VIP
認證VIP 好買家 熱戀中
淘寶代訂 x 1.25 :) OPI 72色指甲油 <3 超過五百多個好 ...
精華 0| 積分 29175| 帖子 30168| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-5-3|來自 我媽咪個子宮:) | 狀態 離線
請人幫sell

開工日子: 即問即請:)
人工: sell到1件衫有2蚊; sell到15件衫另加10蚊
點出糧: 中銀 / 匯豐 出糧
要求: 最好日日online; 日日推post;
bb_l0ve_seller@hotmail.com

延伸閱讀:hotmail   online   pos   post   

頂部
尊貴會員
- 我曾經以為這就是我所追求的世界
精華 0| 積分 7188| 帖子 7186| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2010-6-7|來自 ★森巴拉;'| 狀態 離線
已請

頂部
 雯:]
尊貴會員
精華 0| 積分 11853| 帖子 10320| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2008-1-26| 狀態 離線
長期請人幫sell (大量) 同埋 up post 員(未請)
如果你做做下唔做 (完全無心機)又會唔見左人既話
咁唔好意思.你禁返上去''呢到唔岩你

人工唔高得去邊;因為我自已都搵得唔多
幫SELL :: 暫定人工 $5/1
人工只係暫定.多數會加;)!
做得好會另外有錢收
咁多位seller之中搵到最多既另外有獎勵 {會以交收金額計算.係計已經交收}
人工會係我同你搵返黎戈位買家交收左先會出比你
交收左先會計一單的
棄單咁就梗係唔計喇
請大量selll!多多都請;]
唯一條件係唔該唔好做做下走左去!

up post 者 ::  
即日開工; 只請一人
300cm / $1 (逐post計)
一日至小要up 250 個cm
最小要做2個星期;同埋要up足cm
唔做既話要早5日同我講低
如果你up唔足180既cm既扣人工.每30個$1 (差額)
ofz你可以請假喇;但你要提早同我講定先 ;3
我唔會理你幾時up -3-` 最緊要既係up足:}  
因有前科''所以對up post員既要求都高左
係下午2:00 - 5:00 呢個時間一定要up得多d
up post戈陣唔可以同一時間up!
etc. 7:00 up左一個. 下一個又係7:00. 再下一個又係7:00
p.s我會check你up post既時間,如果係相同既只會計你一個cm
以免有人呃數
如果你要出街既提早同我講:)
做得好既另外加錢比你!
如果有人係我個post到落單/問問題
你就係我個post到打{ page.幾#幾有人落單/問問題}
直到見到我回左佢地既就唔洗再打
平時你就打{我係up post員.有問題請講低.賣家會主動搵你}

出人工方法::
面交 [地點未定.多數會係美fu.其他地點會減扣車錢]
銀行入數

有意做seller既填表;;
--------------------我要做seller--------------------
ac::
msn::
點出糧比你::
會努力咁做?l::
有咩理由要我請你::
--------------------我要做seller--------------------

up post表;;
--------------------我要做up post員--------------------
ac::

msn::
點出糧比你::
有咩理由要我請你::
sure一定有時間?::
--------------------我要做up post員--------------------

seller睇`
http://www1.3boys2girls.com/viewthread.php?tid=1096115
呢個係你要sell既網
軟膜粉$3一單
天然成份既竹鹽防敏速效脫毛膏 $5一單
kingston同埋sony手指 $5一單
去角質peeling gel $5一單
mask $5一單

如果同一個人要左好多野既話;我都會睇情況而加錢比你;D
因為我有唔少野都係批發價賣出黎.只係加$1-3

延伸閱讀:會計   脫毛   銀行   bu   check   hp   pos   post   sony   

頂部
尊貴會員
精華 0| 積分 8746| 帖子 8671| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2010-2-7| 狀態 離線
★up p0st x 2

日期-` 即日開工.
post數-
` 2個.

時間-`以下planA/B/C/D簡1個.  (plan.ABC請1人、plan.D請1人)
- plan.A - 7.pm - 12.pm(5min1次) : 1個鐘有12cm;1日有60cm($20/月)
- plan.B - 8.pm - 01.am(5min1次) : 1個鐘有12cm;1日有60cm($20/月)
- plan.C - 7.pm - 12.am(3min1次) : 1個鐘有20cm;1日有100cm($25/月)
- plan.D -6.pm - 12.am(唔限時間) : 300cm$1; 1日最小60個(up得多就多錢)

注意`
1)食飯沖涼時間盡量簡系6,7點.
2)真係唔得既話.俾1個鐘你食.但你要1日up多10個cm(*;plan.D除外)
3)up post最多可以相差2min.(*;plan.D除外)
4)1日1定要夠60(70)/100個.唔夠當請假=冇up.
5)up多10個cm果d.最小1min一個(*;plan.D除外)
6)食飯請假講聲.1日扣1蚊.有病假紙唔洗-v-
7)月尾出糧.(中銀/寄錢)

8)有人cm要話我知.

- 有意add我阿,]主動搵我.thank y0u
- cm/pm/msn都得`
-
bab3@livemail.tw

延伸閱讀:ive   pos   post   

頂部
尊貴會員
精華 0| 積分 8352| 帖子 8324| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2009-3-31| 狀態 離線

請人幫sell

開工日子:即日
人工:
sell衫褲,$5@1;  
sell鞋,$6@1;
sell袋,$6@1;
sell飾物$3@1.

點出糧: 中銀過數/面交[請互相遷就]
要求:沒有.做到就ok.做夠5單出糧.
做夠10單先出糧,可+$10人工.
sell既嘢係以下呢幾個網
♥不設ex./update只要係你所需♡呢度都有♥買滿$55有折♥
http://www03.3boys2girls.com/viewthread.php?tid=877724
http://www03.3boys2girls.com/viewthread.php?tid=1003169
  [有leggings,belt,連身裙,長/短tee,褲,西裝,薄/厚外套,髪片等]

http://www3.3boys2girls.com/viewthread.php?tid=1042865  
  [出街拖鞋♡高跟鞋,短boot♥冬夏都齊^^♥ ]

http://www03.3boys2girls.com/viewthread.php?tid=1050158&page=1&extra=#pid63546225
` -- sell** [輕便手挽袋,P.G袋,mastermind銀包]

http://www03.3boys2girls.com/viewthread.php?tid=916512     
  [耳環,手鏈,頸鏈,condom電話繩,鏡,扣針,等]

聯絡資料(pm/msn/e-mail): 麻煩pm

延伸閱讀:hp   pda   

頂部
鑽石會員
精華 0| 積分 2982| 帖子 2981| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2010-5-29| 狀態 離線
請左;-$

頂部
榮譽會員
精華 0| 積分 4845| 帖子 4794| 社交指數 0 | 魅力 0 | 註冊 2009-1-12| 狀態 離線
請人幫sell   請4個. 代SELL CON , 代訂淘寶

開工日子: 即時都得
人工:每張單$3
點出糧:hkbc過數 15日出1次糧
要求:有交帶 , 最好SMS既可以聯絡得到
聯絡資料(pm/msn/e-mail): PM / Chingjai-3-
                                                         @live.hk ( 麻煩自己合拼 -_- 因為會亂碼 )

延伸閱讀:ive   

頂部