3boys2girls » 各種舞蹈及街舞 » 元朗SHOWTIME DANCE STUDIO大型除夕夜表演排舞班招生中

2009-6-19 19:37 showtime
[font=新細明體][size=6][color=Purple][color=Red]7月份時間表即將推出... 導師資料亦即將UPDATE, 敬請密切留意我地網頁啦...[url]www.showtimestudio.com[/url][/color]
[color=SeaGreen]breaking班: 導師wilkie(SPARK CREW)/星期五晚7:30-9:00(仲有少量位)
                 導師travis(2PHAT CREW)/星期一下午4:30-6:00, 星期六晚6:00-7:30(仲有少量位) [/color]
[color=RoyalBlue]popping & freestyle班: 導師rock細諾(BCDC/INFINITY/STUDIO DANZ)/星期六下午3:00-4:30(仲有少量位)[/color]
[color=DarkOrange]popping & boogaloo班: 導師孖八88(since 70's)/星期二下午4:30-6:00[/color]
詳情可以打俾我地問...24849288,快d報名留位啦... thxthx!!![/color][/size][/font]

[[i] 本帖最後由 showtime 於 2009-6-29 19:00 編輯 [/i]]

2009-6-19 20:09 showtime
JAZZ FUNK LEVEL 1: KAREN 星期三晚6:00-7:30
JAZZ LEVEL 1: KAREN 星期一晚6:00-7:30
JAZZ FUNK LEVEL 1: ABBEY 星期四下午3:00-4:30
JAZZ FUNK BEGINNER: ABBEY 星期五下午4:30-6:00

詳情可以打俾我地問...24849288,快d報名留位啦... thxthx!!!

2009-6-19 21:22 `樂樂x)
有冇popping for beginner?
我冇跳過舞- -

2009-6-19 22:12 showtime
回復 #78 `樂樂x) 的帖子

有呀...星期二既popping & boogaloo係for beginner的...
其實星期六既popping & freestyle 雖然係level 1, 但距離不太遠, 你都可以考慮呀... 因為我地既tutor始終都會照顧學生既進度而教...
唔會太難架... 如果你有興趣... 真係可以試下...兩個tutor都好好人... 唔駛怕跟唔到... 因為個個都係由唔識開始學架嘛...
有問題可以打俾我地呀...或者msn: [email][email protected][/email]
thxthxq!!

2009-6-21 03:41 showtime
breaking班導師更新:
wilkie(spark crew)/星期五晚7:30-9:00
clown祥仔(spark crew)/星期三下午3:00-4:30
travis(2PHAT CREW)/星期一下午4:30-6:00, 星期六晚6:00-7:30
如有興趣就聯絡我地啦...[url]www.showtimestudio.com[/url]
msn:[email protected]
thanks!!!

[[i] 本帖最後由 showtime 於 2009-6-29 19:00 編輯 [/i]]

2009-6-21 20:53 ;-迪迪`!
價錢幾多(?)

2009-6-21 21:18 dancerkin
星期一 , 22號個HIPHOP班,可唔可以即場參加?

2009-6-22 13:52 showtime
回復 #81 ;-迪迪`! 的帖子

學生或18歲或以下.$單堂55..六堂$300..12堂$500.
成人..單堂$75..六堂$420...12堂$500
介紹多一位朋友同時報六堂或以上..兩個人即時多送一堂
六月前報名可以有$10優惠

2009-6-22 19:54 yanmason318
本人係肥人會唔會好怪去學跳舞....
好驚比人笑.....但好想去玩玩

2009-6-22 23:14 showtime
回復 #84 yanmason318 的帖子

傻啦~跳舞係興趣..冇分咩人可以跳.咩人唔可以跳..同埋點會怪呢?.唔通個個跳舞都係瘦架咩?只要你有興趣就可以參加啦..如果你真係擔心或者想了解多D,就打比我地傾啦..24849288..thz.放心啦...

2009-6-23 04:46 sparkcheung
支持
UPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

2009-6-23 15:11 大砍佬
有msn 嗎? 有好多問題想問

2009-6-23 15:38  小恩;]
1班幾多人.
有冇私人班?

2009-6-23 15:42 showtime
回復 #87 大砍佬 的帖子

謝謝支持呀,我地msn係:
[email][email protected][/email]
[url]www.showtimestudio.com[/url]
或者有問題歡迎隨時打俾我地問啦,,, 2484 9288
thanks!!!

2009-6-23 15:48 showtime
回復 #88  小恩;] 的帖子

每班由幾個至十幾個都有...視乎係咩班啦,,,因為有d班例如breaking唔會太多人...因為唔想大家學得太辛苦..唔夠地方跳就對大家唔好嘛...
但一般jazz funk, hiphop jazz, popping班就大概十個人左右啦...
我地而家都有私人班呀... 如果你有一班fd都想自己一齊上既話...夠8個人就可以約我地時間開私人班啦,,,
或者可以打俾我傾都ok呀...thxhx!!! 2484 9288
msn: [email][email protected][/email]

2009-6-24 00:21 poppingPete
咁popping班而家有幾人呀?

2009-6-25 00:39 showtime
回復 #91 poppingPete 的帖子

popping 班(星期六同星期二)而家大概有10個人...如果想報就快d係6月尾前報名啦...因為可以有$10優惠... 詳情可以打黎問我地啦... 2484 9288... thxthx!!!

2009-6-25 00:51 showtime
如果你有興趣私人開班而又夠8個人就快啲聯絡我地啦。
MSN: [email][email protected][/email]
[url]www.showtimestudio.com[/url]
THANKS!!!

2009-6-26 02:33 showtime
7月時間表以更新

2009-6-27 15:40 丫盈;`
好似好正咁..
但佢幾多個人1班嫁?;>

2009-6-27 21:39 TYTY_kRISTI
支持我會上星期3 的karen ^^

2009-6-27 22:48 netvigator
breaking多吾多女仔學`
我擔心冇女仔`
我會驚-__-`

2009-6-28 01:59 showtime
回復 #95 丫盈;` 的帖子

我地每班大概幾個至十個人左右...睇下咩班啦...breaking果d班會少人d一班...你有興趣快d搵我地啦...開晒班啦...趕得切6月尾前報名可以有多$10優惠架...
我地有jazz, hiphop, hiphop jazz, jazz funk, breaking, popping...而家我地都好多女仔學jazz funk同hiphop jazz呀...因為比較靚得黎又型d...冇jazz咁女仔咁柔...但都講求美感同節奏感的...唔會悶囉...我地開左好多班架啦...你有興趣上黎睇下啦...或者可以打俾我地問下都冇問題架... welcome!!!
2484 9288
msn: [email][email protected][/email]
thxthx!!!

2009-6-28 02:03 showtime
回復 #97 netvigator 的帖子

有女仔呀...所以唔駛驚...我地好多女仔報左popping同breaking...只要你鍾意就冇問題啦...
快d報名啦...都係果句...6月尾前報名有多$10優惠...好抵呢... 叫多個fd一齊報6或者12堂既course仲一齊送多一堂俾你上...報course係唔限制你上咩堂的...只要你有時間...可以自由揀自己想上既堂架...快d搵我地啦...thxthxthx!!!yo~~~
welcome!!!
2484 9288
thxthx!!!

頁: 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11